Vi startar vattennätverk

Många i föreningen är intresserade av vattenfrågor, så nu vi startar vi ett vattennätverk! Vi vet att det är en hel del av er medlemmar som sitter inne med mycket kunskap i frågan, och många andra som vill lära sig mer kring vattnet i landskapet.

(alt=””)

Brev från Vattenmyndigheter

Vi har också fått brev från Vattenmyndigheten gällande vattendistriktet Västerhavet. De bjuder in oss till samråd om hur vårt vatten ska förvaltas de kommande åren. Denna kan vi besvara tillsammans i nätverket – om vi vill.

Diskutera strandskyddutredningen

18 januari 2021 kl. 18.00-20.00 bjuder vi in till digitalt möte då vi diskuterar strandskyddsutredningen med Mia Svedäng, sakkunnig i vattenfrågor på Naturskyddsföreningens rikskansli. Det blir även uppstartmöte för klimatnätverket.

Anslut till mötet via Teams

Vill du vara med?

Är du intresserad av att vara med i det nya vattennätverket och/eller svara på remiss? Fyll i formuläret via länken nedan, så får du mer information.

Intresseanmälan till vattennätverk och/eller medverkan i remissvar

Dela

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.